Heräsin seitsemältä ja lähdin ajelemaan Joutsenoa kohden. Perille päästyäni tajusin, että ei meillä olekaan tänään vielä agitreenejä vaan huomenna. Mitä lie sekoilin, mutta auton nokka oli laitettava kohti Miehikkälää. Ajeltiin sitten suoraan hiekkamontuille ja käytiin pitempi lenkki. Lenkin jälkeen vähän muistiinpalauttelutokottelua ;) Pikkuisen pakkasta ja alustana luminen maa.

Elikkäs Carolle alkuun perusasentoja naksun kanssa. Intoa oli, pitäisi muistaa aina vahvistaa perusasentoa riittävän usein. Sitten otettiin noutoa puukapulalla, tosi hienoja, vaikka yhden kerran heitin yhden puun alle -> kapula vajosi puun vierelle, lumen alle, mutta kyllä tuo sen sieltä etsi. Sitten luoksetuloja, yhden kerran ei reagoinut seisomiskäskyyn. Muuten hyviä / nopeita stoppeja sekä seisomaan että maahan. Tunnarikapulan hakua myös. Nyt pitäisi saada jostain hajuttomia, että pääsis tekemään tätä useammalla. Ei muuta Caron kanssa, pidettiin treeni lyhyenä & iloisena.

Sitten Vani... Sen kanssa myös perusasentoa naksutellen. Seuraamista maksimissaan kolmella askeleella -> tavoitteena hyvä kontakti ja se seuraamispaikka kohdallaan. Mukavaa tulosta saatiin aikaiseksi, nyt ei hötkyillä tämän seuraamisen kanssa. Lähdetään siitä, että ekaks laadukkaita askelia ja sitten vasta pitempää seuraamista. Otin myös käännöksiä paikallaan, jotka ok. Liikkeestä maahanmenot ja seisomiset tein ilman seuruuta, molemmat onnistuivat ekalla. JES! Myös luoksetulo mukana, ohjasin kädellä eteen istumisen tiiviimmäksi. Tässä hiomisen paikka.

Ei voi olla kuin tyytyväinen molempien tekemiseen :D