Loskainen parkkipaikka, aika leuto sää.

Otettiin treenin alkuun seuraamista käskytettynä. Meni ihan ok, kunnes edessä oli kauhea lätäkkö ja kontakti katkesi siihen. Muutenkin seuraaminen tökki, eli ei edes lähelläkään tyydyttävää. Seuraaminen pitää ottaa nyt hanskaan.

Pari erilaista ruutua, eka nappiin -> nopea meno ja maahan -käsky toimi. Toisessa ruudussa eteni maahan-käskyn jälkeen hieman liikaa, eli tuli ruudun ulkopuolelle. Menin lähemmäksi ja käskytin uudelleen. Haki uudelleen ruudun keskelle ja siellä maahan. Ruutuun menot suoria ja nopeita :)

Kaukokäskyt tehtiin liikkeenohjaajan kera. Olin aivan vierellä ja vedätin namilla joka käskyn. Pikkuhiljaa alkavat liikeradat olla kunnossa.

Luoksetulo tehtiin käskytettynä. Seisominen ennakoi allekirjoittanut vähän liiaksi, eli selvää oli minun taktikointi siihen, milloin annan käskyn. Lisäksi merkkien hahmottaminen on minulle vaikeaa. Maahanmeno ok. Otettiin vielä suora luoksetulo eikä siinä mitään ennakointia pysähdyksiin.

Sen jälkeen tehtiin hyppynoutoa. Muutama toisto ja kaikki todella hyviä, viimeinen kerta oli ehkä rauhallisin. Liike näyttäisi olevan täysin kunnossa.

Siihen perään tehtiin vähän metallista naksun kanssa, eli vain kapulan ottamista. Tämä vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta eiköhän se joskus toimi.

Tunnistusnouto otettiin ensin kolmella hanskalla, valitsi oman. JES! Sen jälkeen kokeiltiin kolmella kapulalla, haisteli ja toi oman. Sen jälkeen sama juttu ja edelleen oma palautui. Aivan upeeta!!! Caro haistelee ja tekee selvästi valinnan tunnarikapuloilla. Tällä tavalla jatketaan.

Seuraaminen oli luvattoman huonoa. Mutta sitäkin paremmin menivät ruutu, luoksetulo, hyppynouto ja tunnari. Perjantaina saadaankin sitten yksityisoppia puolen tunnin verran.