Jälleen kerran Vani pääsi tokoilemaan sillä aikaa, kun Caro odotteli vuoroaan agissa. Viileä sää edelleen ja alustana luminen maa. Otin Vanin suoraan autosta ja näytin lelun. Tiputin lelun kuitenkin kentän laidalle ja otin Vanin käskyn alle.

Aloitettiin seuraamisella, missä ongelmakohdat olivat tänään vasemmalle käännöksessä (miksiköhän ohjaaja ei ota tätä työn alle?!!?) ja juoksuosuus, missä meinasi edistää. Muuten hyvä kontakti ja paikka pysyi. Seuraamispätkän jälkeen vapautus lelulle ja lyhyt leikkituokio. Nyt en alkanut hioa vasemmalle käännöstä / juoksuosuutta, sillä halusin nähdä, millä mallilla liike on.

Sitten taas lelu kentän laidalle ja LM. Ei mennyt ensimmäisellä käskyllä. Sillä aikaa, kun Caro menee jokaisessa jättävässä liikkeessä istumaan, Vani jää seisomaan. Argh!!! Annoin uuden käskyn ja Vani meni maahan. Vapautin siitä lelulle ja leikin yhteydessä käskin muutaman kerran maahan. Teki oikein, joten uusi seuraaminen ja onnistunut maahanmeno ja vapautus palkalle.Tätä tarvitsee nyt palautella mieliin.

Sen jälkeen oli vuorossa luoksetulo, missä hyvä vauhti. Edessä istuminen olisi saanut olla tiiviimpi, mutta hyvä/suora sivulletulo. Hjyvä, ja palkkaa tähän väliin!

Lopuksi vielä katsottiin LS, siinä hyvä pysähdys, mutta kun palasin luokse, kääntyi hieman paikallaan. Menin kuitenkin viereen, ja ennakoipa vielä istumisen. Ei malttanut odottaa käskyä. Tässä liikkeessä valmisteleva osuus ja itse pysähdys ovat kunnossa, sivulletuloa ja sitä PA siirtymistä vielä hiottava.

Tänään oli mahdollisuus myös luoksepäästävyyteen. Kysäisin treeniporukan ainoata mieshenkilöä tsekkaamaan Vanin hampaat. Nousee seisomaan, kun vieras ihminen kyykistyy eteen. Mutta antaa katsoa hampaat venkoilematta. Hyvä, että tämäkin liike on aika lailla kunnossa.

Tein lyhyitä paikkamakuita sillä aikaa, kun muut treenasivat ja liikuskelivat maneesin luona. Hyvin pysyi, ei tehnyt mitään "ylimääräisiä" liikkeen aikana.

Vani ei ottanut tänään mistään suurempaa häiriötä (=häntä pysyi suhteellisen alhaalla, ei urinoita tai muutakaan isottelua...) Yleensä on saanut olla aika tarkkana tuon neidin kanssa, kun se seurailee ympäristöään niin terävästi. Olikohan tänään vain hyvä päivä, vai alkaako tuolle kasvaa oikeat aivot?! :D Tätä jäämme odottelemaan, mutta enköhän uskalla tuon ilmoittaa 16.2. Pieksämäen kokeeseen. Hyppyä pitäisi nyt vaan päästä treenaamaan... Todella hyvällä mielellä ajelin kotia kohti, on minulla ihanat koirat!!!