Ja sitten Vani kehiin. Mielenvirkistyksen kannalta tein sen kanssa alkuun ruutua. Nopea meno, ja kun olin tarpeeksi lähellä, meni myös maahan käskystä. Näitä muutamia, mukavia ruudunalkuja :)

Sitten seuraamisen kimppuun. Siinä jatkui sama kuin eilen, namilla ja vasemmalle kääntäen. Toimii paremmin. Kokeilin myös ilman namia ja suoran pätkän. Piti paikkansa. Hyvä, jätettiin siihen.

LM ei ongelmia.

Luoksetulossa edessä istuminen on väljä. PA on ok, vaikkakin hamuaa namia. 

LS en jaksaisi edes kertoa, jälleen ennakoi maahanmenoja eikä pysähtynyt kunnolla. Otin käsiavun mukaan. Argh! Siirretään tämä liike takaisin kotioloihin.

Paikkamakuu oli reilun 2 min. mittainen. Meni hyvin maihin, pysyi rauhallisesti siihen saakka, kun viereisen koiran ohjaaja palasi koiransa luokse ja palkkasi koiraa kyykyssä. Vani jäi tuijottamaan sen näköisenä, että hänellekin nakkia! Murahdin ja sanoin Vanin nimen. Ei sen jälkeen katsonutkaan vierelle. Aivan mahtava perusasento liikkeen loppuun.

Lopuksi otettiin ryhmässä pujottelua, aivan mahtava kontakti ja seuraamispaikka. JESH! Lisäksi luoksetulo kujassa, lelu palkkana, eli en vaatinut edessä istumista. Todella kovaa tuli.