Mentiin Kortepohjaan Postin parkkipaikalle treenaamaan. Mukana muutama muu koirakko. Ekaks Caro kehiin ja aloitettiin ruudulla.  Tosi hienoja ruutuja pitkältäkin matkalta, ei ongelmaa maahanmenossa, vaikka olikin lunta. Reagoi hyvin maahan-käskyyn. Pisin matka n. 15 m.

Sen jälkeen luoksetulon stoppeihin, pääasiassa vain seisomisia. Aloitin lyhyeltä matkalta ja vähitellen pidensin. Heitin namin palkaksi, eli ei ollut mitään takana. Välillä tekee mahtavia stoppeja ja välillä menee pitkäks. Suurin osa oli onnistuneita, joten jatketaan tällaista ennen kuin tehdään pitkältä matkalta, tai kokeillaan kokonaista liikettä.

Liikkeestä istumisessa ei ongelmia.

Vähän seuraamista namin avulla, pitää nyt kiinnittää huomiota Caron seuraamispaikkaan. Hyvällä paikalla seuraa, mutta mielestäni hieman liian väljästi.

Päätin kokeilla tasamaanoutoa. Ja olis voinu jättää tekemättä. Saalisti, tiputteli, heitteli, jätti kapulan matkalle jnejnejne... Joo, nyt oli ihan erilainen meininki kuin eilen. Lopuksi laitoin kapulan metrin päähän ja pyysin tuomaan, malttoi kunnolla ja nouto/luovutus ok. Jätin siihen oman mielenterveyden vuoksi ;)

Tässä vaiheessa päätin kokeilla (kun Carolla tuntui olevan ylimääräistä virtaa) leikkiä sen kanssa narupallolla. Tarttui kiinni ja teki tapporavistuksia, saalisti sitä yms. Jee!!! Tällainen pikkukoira olisi mukava treenikaveri. Leikittiin ja jätettiin treeni siihen. Hauskaa oli, vaikka tarkka teknisyys loisti poissaolollaan.