Tokoteltiin vähän iltalenkin päätteeksi. Paikkana hiekkakenttä, valoa jonkin verran, muttei riittävästi. Pikkupakkanen.

Aloitin Vanin kanssa ruudulla: lähetin pari ensimmäistä aika kaukaa, ei nähnyt kait ruutumerkkejä ja haisteli (-> etsi siis namialustaa). Sitten lyhyemmältä matkalta ja vieläkin vähän epävarmaa. Sit kerran juostiin yhdessä ruutuun ja alkoi pelittää. Vaihdoin namin leluksi ja sitten tuli vauhtia. Nami siis Vanin kohdalla tästä liikkeestä pois ja säväkkyyttä liikkeeseen lelulla.

Seuraamista: No nyt ei oikein lähtenyt. Kontakti tippuili ja alkoi oma pinna mennä. Tarvitsi käden avuksi, että sain kontaktin mieleiseni mukaiseksi. Nyt pitäisi saada tätä kuvattua, että näkisin itse, miten paljon tuo koira oikein häröilee. Vai onko se vain mun kuvitelmaa?!

Liikkeestä maahanmeno: Ei ottanyt ensimmäistä käskyä, nytkähti (-> sekoittaako seisomiseen). Sit pari ihan hyvää. Lelu palkkana.

Luoksetulo: Hieman väljä edessä istuminen, muuten nopea ja kohtuu hyvä siirtymä sivulle.

Liikkeestä seisominen: Tämä on nyt hyvällä mallilla. Otin kerran ja lelu lensi palkaksi.

Vani ei ollut ihan täydessä terässä, jotain muuta se tuntui mietiskelevän. Teki kyllä, mutta se lopullinen säväys jäi tänään puuttumaan. Luultavasti juoksu sekoittaa nyt neidin päätä niin, ettei ajatus pysy kasassa ;)

* * *

Caron kanssa aloitettiin myös ruudulla ja silläkin oli vaikeuksia löytää se. Ei pidä siis tehdä ilta-aikaan tätä liikettä ulkosalla, valoa on liian vähän. Mutta sitten kun paikallisti ruudun, niin meni vauhdilla. Otin vain ruutuun menoja, ei pysäytyksiä tms.

Luoksetulo: Joo, tässä ohjaaja sekoili. Jätin takapalkan jotenkin oudosti ja Caro ei niitä löytänyt. Meni sähläämiseksi palkkauksen suhteen, mutta muuten molemmat stopit nopeita. Maahanmenokin oli hyvä. Jee!

Liikkeestä istuminen: ok, ei moitittavaa ;)

Seuraaminen: pitempää pätkää, missä paikallaan käännöksiä, juoksu- ja hidasosuus sekä käännöksiä molempiin suuntiin. Hyvää, innokasta seuraamista.

Loppuun tehtiin vielä tasamaanouto. Ei löytänyt ensimmäisellä kerralla kapulaa. Sitten hyviä noutoja luovutukseen asti, luovutuksissa sylki kapulaa. Pari pitoharjoitusta.

Carolla hyvä ja innokas treeni. Hämäryys haittasi ruutua, luoksetuloa ja noutoa, joten pistän kömmähdykset omaan piikkiin. Pikkukettu oli kyllä aivan ihana tehdessään :D