Vaikka edellisestä päivityksestä on mennyt yli kuukausi, ei se kuitenkaan tarkoita, ettemmekö olisi ehtineet treenata. Caron kanssa ollaan tehty VOI-liikkeistä:

- seuraamista: paikalla käännökset ok, peruutuksessa pientä hiomista, juoksu- ja hidasosuus hyvää. Seuraaminen on innokasta, mennyt parempaan suuntaan ;)

- liikkeestä istumista: on ok,  kisavalmis liike

- luoksetulo: otettu takapalkka käyttöön,  joka toimii, seisominen on napakka, mutta maahanmeno menee pitkäksi. Liikaa vauhtia tässä, sillä tekniikka ei riitä maahanmenossa tekemään nopeaa suoritusta. Pitää ottaa käskysanaksi joku toinen ja vähemmän "innokas". Tai ainakin kokeilla, saisiko sitä vauhtia edes "pikkaisen" vähemmäksi. Hienoa kylläkin, että intoa riittää.

- ruutu: ruudussa on ollut namialusta ja se kyllä vetää tuon ahmatin puoleensa. Ruutuun meno on nopea, olen käskenyt vain odottamaan, eli ei vielä käskyjä maahan tms. Kerran kokeiltiin myös luoksetuloa ja seuraamista, hienosti haki vasemman puolen :D

- hyppynouto: noudossa oli jotain häikkää, mutta pieni tauko teki tehtävänsä. Hakee innokaasti. Aika hyvällä mallilla tämä liike.

Caron kanssa pitäisi nyt aloittaa tunnari, metallinouto ja kaukkarit kunnolla.

Vanin kanssa ollaan tehty myös paljon töitä (ja hiottu liikkeitä sisätiloissa), koska juoksut ovat sekoittaneet yhteistreenejä. Mutta tässä tilannekatsausta sitten viime päivityksen:

- seuraaminen: ei enää paukuta kättä, vasemmalle käännös saisi olla vielä parempi

- liikkeestä seisominen: tässä ollaan tehty suuri EDISTYSASKEL, aloitettiin liike uudestaan sisällä ja nyt pysähtyy heti käskyn saatuaan ilman käsimerkkejä tai muita kommervenkkejä. JEE!!! Erottaa käskyn maahanmenosta, mutta jos alkaa väsyä niin saattaa tarjota sen maahanmenon seisomisen sijasta.

- luoksetulo: ok, malttia edessä istumiseen saisi olla vähän enemmän.

Lisää koemaista treeniä Vanin kanssa ja voitais harkita kokeeseen ilmoittautumista ;)

LISÄÄN VIDEOPÄTKIÄ MUUTAMASTA LIIKKEESTÄ, KUNHAN ENSIN LÖYDÄN USB-PIUHAN!!!