Caron agitreenien väliajalla tokoteltiin Vanin kanssa. Meillä on nyt viime aikoina ollut teemana seuraamisen parantaminen (kädenpaukutukset ja edistäminen pois sekä vasemmalle käännös). Tänään minulla oli nami oikeassa kädessä, mutta seurasi upeasti (meinaa välillä mennä vähän "yli" tuo namin hamuaminen). Seuraaminen tiivistä ja perusasennot kunnossa. Ainoastaan vasemmalle käännöksessä hiottavaa. Kokonaisuudessa seuraaminen näyttää nyt hyvältä.

Vaihdettiin sivulle tulo takakautta tapahtuvaksi, tarjoaa jo itse sivulletuloa eikä odota käsimerkkejä tms., joten siinäkin on tapahtunut edistystä.

Toinen liike, joka on ollut työn alla, on liikkeestä maahanmeno. Maahanmeno on nopea, mutta ei aina painu maahan ensimmäisellä käskyllä. Jos on liian kiihkeänä, ei rekisteröi käskyä. Tätä ollaan harjoiteltu esimerkiksi pallon kanssa, että oppisi kuuntelemaan käskyt, vaikka olisikin virtaa ja sähläisi (-> käskyä toteltava, vaikka ei malttaisikaan). Nyt hyviä maahanmenoja sohjoiseen maahan. Tein liikettä kokonaisena, eli jatkoin matkaa ja palasin sivulle. Olen myös mennyt taakse, eli hionut liikettä AVOn suuntaan. Perusasentoon nousu ei ole vielä satavarma, saattaa tarvita pienen kädenliikkeen. Mutta eipä ainakaan ennakoi tätä.

Luoksetuloa ollaan myös hiottu valmiin liikkeen suuntaan. Nyt jää hyvin istumaan, tulee laukalla kohden. Edessä istuminen saisi olla himpun verran tiiviimpi, mutta yleensä se on suora. Siirtyy käskystä sivulle, välillä jää kylläkin arpomaan, että siirtyykö suoraan vai meneekö takakautta. Nyt on muistettava ottaa pelkkiä luoksetuloja ilman eteenistumista, ettei vauhti hidastu.

Huomioita:

- seuraamisen vasemmalle käännös vaatii hiomista

- liikkeestä maahanmenossa varmuus siitä, että eka käsky toimii

- luoksetulossa läpijuoksuja esim. lelun kanssa

- treenistä jäi hyvä fiilis, innokasta tekemistä ja yrittämistä, itselle enemmän hymyä naamaan, kyllä se osaa :)