Tänään siis suunnattiin Korpilahden tokokokeeseen Caron kanssa. Tuloksena 162 p., AVO1-tulos ja se TK2-koulari. Tuomarina toimi Tuire Marjamäki-Askolin. Kokeeseen en ole kauhean tyytyväinen, liikkeet olivat epätasaisia ja jotenkin Caro ei tuntunut olevan "hanskassa". Mutta ohessa vielä osa-alueet pisteineen ja selityksineen:

1. Paikalla makaaminen: 5 (x3) - jep, koe alkoi todella lupaavasti. Caro oli noussut tosi nopeasti istumaan ja siinä sitten istunut rauhallisesti. Oli älytön tsemppaaminen tuon jälkeen, kun oltiin vielä ensimmäisenä suoritusvuorossa.

2. Seuraaminen taluttimetta: 9 (x2) - pariin otteeseen jätätti hiukan, muuten nätit perusasennot, käännökset ja vauhdinmuutokset. Hyvää seuraamista!

3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10 (x2)

4. Luoksetulo: 7 (x3) - lähti vauhdikkaasti kohti, mutta joku haju vetäisi hetkeksi mukaansa, sitten jatkoi liikettä normaalisti ja pysähtyi aika nopeaan, ihme säätämistä.

5. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10 (x2)

6. Noutaminen: 7 (x2) - tässä liikkeessä on nyt jotain painetta, saalisti kapulaa ja tuli kyllä nopeaan viereen, mutta sylkäisi kapulan suustaan, onneksi yletin nostamaan kapulan. Tästä liikkeestä olisi kai pitänyt lähteä enemmänkin pisteitä, mielestäni saalistuksestasi olisi pitänyt lähteä näin. Mutta onneksi näin päin kerrankin...

7. Kauko-ohjaus: 8 (x3) - hyvät siirtymät, ei noussut ensimmäisellä perusasentoon.

8. Estehyppy: 10 (x2)

9. Kokonaisvaikutus: 10 (x1)

yht. 162 p., sij. 4/9

Nyt sitten siirrytään harjoittelemaan voittajan liikkeitä. Kokeita en uskalla edes miettiä enää tämän vuoden puolella. Lisäksi aion pistää pikkuhiljaa Vania kisakuntoon, eli Carolle on tiedossa nyt vain treeniä, treeniä ja treeniä ;)