Minulla on ollut hieman motivaatio-ongelmia tämän treeniblogin päivittämisen suhteen... ja hiukan myös treenaamisenkin kanssa.

Caron kanssa ollaan hiottu avoimen liikkeitä:

Paikkamakuu: Muutamia kertoja ollaan tehty ryhmässä. Kerran vinkumista, mutta muuten ok.  Menee vinosti makaamaan, mistä pitää päästä eroon.

Seuraamisessa pääpaino on ollut liikkeelle lähdön kontaktissa sekä vasemmalle käännöksessä -> näissä yleensä seuraaminen "katkeaa" hetkeksi. Perusasentoja pitäisi myös tiivistää, kun meinaa olla hiukan liian kaukana.

Liikkeestä maahanmeno on kunnossa, menee caromaisella tyylillä, mutta suht nopeasti. Ok.

Luoksetulo - argh! Välillä toimii ja välillä ei. Olen huomannut, että reagoi merkkiin,  jonka kohdalla pitäisi pysäyttää. Nyt pitää haalia kaikennäköisiä purkkeja ja pönttöjä kentän laidalle. Stoppi itsessään on parantunut (eli nopea silloin kun reagoi). Mutta tuo reagointi saisi olla 100 prosenttinen... Hiotaan, hiotaan.

Liikkeestä seisomisessa ennakoi perusasentoa, kun palaan viereen. Tämän takia olen palannut Caron viereen, seissyt hetken ja antanut uudelleen odota-käskyn, jälleen kiertelyä ja lopuksi paluu viereen ja palkka seisomisesta.

Noudossa on viime aikoina ollut painetta. On sattunut paljon paukahduksia juuri silloin, kun olen antanut hae-käskyn. Perskules! Paine pitää saada nyt pois. Olen ottanut pelkkää pitoa runsaalla palkalla.  Katsotaan, saadaanko tämä lukko aukeamaan. Ei ole siis lähtenyt hakemaan ekalla, vie kapulaa minusta poispäin tai muuten vain pelleilee...

Kaukokäskyissä ottaa herkästi häiriötä  -> ei tee välttämättä ekaa vaihtoa ekalla käskyllä, sen jälkeen kyllä pelittää. Suht ok. Häiriöreeniä enemmän...

Hyppy on kunnossa. Ei ole tehnyt kiertämisiä tms. Pari kertaa on tehnyt sen, ettei hyppää ekalla käskyllä.

Summarumsummarum: Jotain painetta liikkeissä on nyt. En tiedä, vaikuttaako tekemiseen tämä muutto vai mikä. Caro on ollut hiukan poissaoleva treeneissä. Toivottavasti tämä nyt helpottaisi, kun se tokokoekin lähesty.

Vanin kanssa ollaan otettu tiukempi ote treenailuun. Pienoista edistymistä havaittavissa...

Luoksepäästävyys: On pari kertaa noussut ja hiukan peruuttanut. Olen pyytänyt sivulle ja sen jälkeen on antanut katsoa hampaat.

Paikkamakuuta ollaan tehty aika paljon ryhmässä ja ilman. Pisin oli neljä minuuttia, missä kävin kerran palkkaamassa. Makaa rauhallisesti, hieman haistelee maata ja saattaa kerran vaihtaa lonkka-asentoa. Tuossa pitkässä paikkamakuussa laski pään tassujen päälle. Ihan hyvällä mallilla tämä.

Seuraamisessa ollaan kiinnitetty huomiota liikkeelle lähtöön. Kontaktin pitää olla hyvä, että palkka tulee. Siirsin palkan kädestä suuhun, sillä meinaa paukuttaa kättä. Tuo on auttanut. Seuraaminen saisi olla tiiviimpää, samoin käännökset. Kontakti on ihan hyvä, pysyvyyttä siihenkin. Meinaa edistää,  joten siihen on kiinnitettävä huomiota.

Liikkeestä maahanmeno toimii välillä ja välillä ei.  Siinä on joku juttu, mitä en tahdo ymmärtää. Olisiko  äänensävy, mikä sekoittaa. Eli ei välttämättä reagoi ekalla käskyllä, vaan vasta toisella lysähtää maihin. Maahanmeno on nopea ja suora, siinä ei valittamista. Toistojatoistojatoistoja tähän...

Luoksetulo on edistynyt ehkä eniten liikkeistä. Jää hyvin istumaan eikä hiivi perässä. Eteenistumisessa ollaan häivytelty kättä pois ja pari aivan loistavaa istumista ollaan saatu aikaiseksi. Tulee vauhdilla, mutta jarruttaa ajoissa eikä tömähdä jalkaa vasten. Nyt pitää harjoitella vielä perusasentoon siirtyminen, niin tämä liike olisi "valmis".

Liikkeestä seisomisesta ei sitten tarvitsekaan puhua mitään... Ensinnäkään en osaa päättää, opetanko tämän lelulla vai namilla ja sen vuoksi teen molemmilla vuorotellen. En osaa päättää, onko käsky seiso vai odota vai mitä. Ohjaaja on tämän liikkeen suhteen jostain syystä aivan pihalla.

Estehyppy on mennyt myös eteenpäin. Tällä hetkellä Vani menee esteen yli ilman namia toisella puolella tai käsimerkkiä. Olen tehnyt niin, että annan käskyn ja kun Vani on toisella puolella, palkkaan suoraan esteen yli -> Vani kääntyy minua kohden automaattisesti. Tätä tehdään vielä jonkin aikaa ja sitten harjoitellaan paikalla seisominen ja odottaminen.

Summarumsummarum: Vanin kanssa pitäisi minun olla huomattavasti johdonmukaisesti. Jotenkin vain sählään sen kanssa enkä tee joka kerralla samoin. Tämä näkyy epävarmuutena enkä ihmettele sitä yhtään. Intoa tuolla olisi, eli siitä ei ole kiinni. Lelupalkkaa olen ottanut joidenkin liikkeiden kanssa mukaan. Treeniätreeniätreeniä vaan ;)