Ajeltiin iltakokeeseen, kello oli noin 21.45, kun päästiin oma suoritus tekemään. Pilvinen sää ja hieman tuulenvirettä. Tuomarina toimi Marko Puranen. Saatiin siis toinen avoimen luokan I-tulos 173 pisteellä ja samalla myös luokkavoitto. Ohessa vielä osa-alueet selityksineen:

Paikalla makaaminen: 9 - oli vinkunut hieman ihan lopussa. Varmaan ennakoinut aikaa.

Seuraaminen taluttimetta: 8,5 - tähän täytyy olla tyytyväinen, kontakti oli alusta alkaen hyvää ja seuraamispaikka pysyi kohdallaan. Vinoista perusasennoista tuomari rokotti 1,5 pistettä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9 - en tiedä, mistä piste lähti. Olisiko ollut hiukan hidas?

Luoksetulo: 8 - lähti tosi kovalla vauhdilla, mutta pysähtyi juuri merkin kohdalle haistelemaan. Annoin käsimerkin, vaikka ei neiti sitä tainnut hajujen lumoissa  huomata Shocked Tuli hienosti luokse ja tuomari antoi pisteiden vähennyksen hitaudesta (-> kun pysähtyi periaatteessa itsestään, ei ole kuulemma moni koira tehnyt samoin Rolling Eyes)

Seisominen seuraaminen yhteydessä: 6 - tässä Caro esitti taas "parasta" osaamistaan. Eli seurasi hienosti, pysähtyi nopeasti, kesti minun liikkeen taakse. Mutta kun palasin sen luokse, meni istumaan fly1Taas oli tuomarilla ihmettelemistä. Saatiin kuusi pistettä sen mukaan, että istuessaan Caro muutti paikkaansa jne. Vähän ajatuskatkoa kenties?!

Noutaminen: 8 - ei lähtenyt ekalla hakemaan. Tää nyt oli vähän outoa,  mutta kaikkea se koetilanne teettää.

Kauko-ohjaus: 10

Estehyppy:10

Kokonaisvaikutus: 9 - Kuulemma koiralla oli muutamia ajatuskatkoja (AI TODELLAKO Laughing ?!).  Tuomari tykkäsi yhteistyöstä ja ohjauksesta. Koira tekee innokkaasti töitä ja ohjaaja kohtelee sitä hyvin.

Oli kyllä mukava koe. Paine loisti poissaolollaan ja siitä saa kiittää varmaan vähäistä unta. Vielä yksi tokokoe ennen taukoa...