Pyörähdettiin siis Mäntässä hakemassa kolmostulos. Ilma oli todella kuuma, kentällä pörräsi kaikennäköisiä ötököitä ja itse olin aika huonolla fiiliksellä liikenteessä. Olisi pitänyt jättää menemättä, mutta pitipä kokeilla. Avoimen luokan kahdeksasta koirakosta ei kukaan saanut I-tulosta, joten ympäristö oli haasteellinen. Tuomarina kokeessa toimi Salme Mujunen, joka heltyi antamaan meille III-tuloksen 105,5 pisteellä :(

Paikalla makaaminen: 7 (Menin piiloon ja aika nopeasti alkoi elämä piilon toisella puolella. Koiria lähti liikkeelle ja useampi jouduttiin kytkemään. Minua ei kutsuttu kytkemään koiraa, joten arvelin, että Caro on pysynyt paikallaan. Kun tulin esille piilosta, Caro makasi samalla paikalla kuin lähtiessä. Ehdin jo ajatella, että jes, kympin liike. Mutta ei... Caro oli noussut heti alussa istumaan, purrut jalkaansa ja keskellä hässäkkää painunut takaisin maahan. Pitää olla kyllä siitä tyytyväinen, ettei lähtenyt muiden mukana liikkeelle. Tässä liikkeessä on nyt häikkää, kun tuo nousee istumaan aina kokeessa. Treeneissä ei tee sitä, joten olemme harjoitelleet liian vähän vieraissa ympäristöissä vieraiden koirien kanssa. Tietenkin voi ajatella, että kuuma ilma ja ötökät olivat haitaksi. Mutta pitäisi sen pysyä paikallaan... Treeniä siis paljon lisää!)

Seuraaminen taluttimetta: 6,5 (Kontakti tippui lähdössä ja kävelin itse liian nopeasti. Yleensä Caro kävelee nopeasti, mutta nyt tahti oli hiljempi enkä ottanut sitä huomioon. Käännökset tein törkeästi koiraa huomioimatta, eli en antanut paljoa apua ja jokaisessa käännöksessä Caro jäi jälkeen. Yritti korjata, mutta en antanut sille mahdollisuutta tehdä liikettä kunnolla.)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 8,5 (Meni maihin, mutta jälleen siinä maahanmenossa hitautta. Tästä tuomari rokotti pisteitä.)

Luoksetulo: 8,5 (Tästä pitää olla tyytyväinen, sillä viimeksihän meni läpijuoksuksi. Nyt jo alkuvauhti oli hiljempi, joten pysähtyi aika nopeasti. Olisi kyllä nopeampi saanut olla ja siitä tippuivat pisteet. Lisäksi oma käsimerkki tuli tosi myöhään, joten tämäkin vaikutti siihen, ettei pysähtynyt merkin kohdalle.)

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 0 (Tästä alkaakin sitten kunnolla alamäki. Pysähtyi hetkeksi seisomaan, meni epävarmaksi ja painui maahan. Nämä kaksi liikettä ovat nyt sekaisin. Ei tajua...)

Noutaminen: 0 (Noudossa ei ole viime aikoina ollut suurempia ongelmia. Tälläkin kertaa lähti hienosti kapulalle, otti suuhun ja lähti tulemaan kohden. Mutta yhtäkkiä kaartoi minusta katsoen vasemmalle ja vei kapulan tuomarin taakse. Muutamalla käskyllä sain tuomaan minulle, mutta eipä siinä enää mitään voi. Luultavasti tuijotin Caroa liikaa ja se paineistui niin paljon, ettei uskaltanut tuoda minulle.  Tuomarikin kysyi, että mitä tässä oikein tapahtui. En osannut vastata ;) Tässä vaiheessa olisi kannattanut jo keskeyttää, mutta itsepintaisesti jatkoin loppuun.)

Kauko-ohjaus: 7 (Tämä meidän, mukamas, varma liike. Caro ei katsonut minuun kunnolla, keskittyi ympärillään pyöriviin öttiäisiiin ja läheisessä metsässä raakkuviin räkätteihin. Saatiin vaihdot jotenkin tehtyä... Tuomari kehui siirtoja teknisesti tosi hyviksi. Jotain hyvää sentään.)

Estehyppy: 0 (Hyppäsi esteen taakse hienosti, jäi sivuun, mutta tuli perusasentoon hypyn vierestä. Tätä se kokeili jo edellisviikon treeneissä, joten kaipa olen saanut tähänkin liikkeeseen jonkinnäköistä epävarmuutta. Voihan vitalis...)

Kokonaisvaikutus: 8 (Ajattelin, että ei saada ainakaan seiskaa paremmin. Tuomari kyllä sanoi, että teknisesti lahjakas koira, muttei tänään keskittynyt kunnolla.)