Tänään ei ollut kouluttajaa lainkaan, joten teimme radanpätkän molempiin suuntiin. Mukana kaikki kontaktit, kepit, putki sekä pari hyppyä ja rengas. Vahvistin kontakteja ja keppien hakemista. Kontaktit ovat hyvällä mallilla, ainoastaan A:n ylösmeno on silloin tällöin hilkulla. Pitää miettiä siihen jotain muutosta. Kepit Caro suoritti todella hyvin. Pari vientiä oli luvattoman huonoja, joten siinä meni koirakin sekaisin. Toimi kepeillä molemmilta puolilta ja haki avokulmasta. Jälleen huomasin, kuinka hyvin Caro irtoaa. Ei otettu treeniä ihan tosissaan, kun huomenna on kisat. Jos alkaa liikaa hioa tässä vaiheessa, niin allekirjoittaneella menee vain pasmat sekaisin. Pidettiin siis hauskaa :)

Väliajalla otin Caron kanssa hiukkasen seuraamista, joka oli WAU!!! Ei vitsi, mukava mennä lauantaina kokeeseen, kun seuraaminen menee noin kivasti (ainakin tässä vaiheessa). Lisäksi jätöt ja kaukokäskyt olivat ok. Noutamisessa jälleen vino perusasento, jota korjailtiin. Saalistusta myös havaittavissa. Luoksetulon stoppi huolestuttaa ehkä eniten (sen paikkamakuun lisäksi), sillä Caro tulee kauhealla vauhdilla ja aloittaa pysähtymisen heti käsimerkin saatuaan. Mutta siitä vauhdista menee pitkäksi. En tiedä, mitä tälle keksisin tässä vaiheessa. Onpahan ainakin innokas liike ;) Parasta tässä viime päivinä on ollut se, että Caron vire on korkeammalla. Se on ollut tosi iloisella tuulella, toivottavasti ei mene vaan lauantaina ylivireen puolelle.

Vani istuskeli autossa suurimman osan, mutta pääsi tekemään paikkamakuun. Matka vaihteli n.5-10 metrin välillä ja kävin välillä palkkaamassa. Muut tekivät kolmen minuutin paikkamakuun, minkä Vanikin vietti paikallaan. Yhdessä vaiheessa lähti läheltä auto, jolloin menin Vanin viereen. Ei kylläkään yrittänyt edes lähteä perään. Hyvä! Lopussa kellahti lonkalleen. Lisäksi otettiin seuraamista ja vähitellen jätin käsiapua pois. Pieniä pätkiä saatiin onnistumaan. Harjoiteltiin liikkeestä maahanmenoa sekä namin että lelun avulla. Nopeita maahanmenoja, ei moittimista. Nyt alamme kursia liikkeen kasaan. Harjoiteltiin vähän myös liikkeestä seisomista. Aluksi stoppasin käsimerkillä ja palkkasin namilla. Lelun kanssa saatiin onnistumaan paremmin. Loppuun pari luoksetuloa, matkaa n. 15 metriä. Tulee nopeasti, eka eteen istuminen vino, mutta toinen suora. Molemmissa ohjasin namilla.

Hauska ilta :) Molemmat koirat pursuivat intoa ja yllättivät ohjaajansa. Itsellä rento ja hyvä mieli. Hyviä koiria niistä vielä tulee...