Caron kanssa suunnattiin Laukaan tokotreeneihin. Tein avoimen luokan liikkeet koejärjestyksessä (paikkamakuuta lukuunottamatta), mutta en kuitenkaan koeluonteisesti. Palkkaa käytin liikkeen mukaan.

Seuraaminen: Suhteellisen katkeamaton kontakti. Vasemmalle käännös aiheuttaa edelleen herpaantumisen. Perusasennot väljiä. Liikkeen lopussa yhteistä leikkiä ja yksi nami.

Liikkeestä maahanmeno: Aika nopea maahanmeno. Hyvä perusasentoon nousu. Leikkiä palkaksi.

Luoksetulo: Matkaa n. 15-20 metriä. Hyviä stoppeja. Ei takapalkkaa, palkkasin joka stopista heittämällä namin.

Liikkeestä seisominen: Ok. Leikkiä palkaksi.

Kauko-ohjaus: Birgitta seisoi Caron takana ja näytti, milloin pitää vaihtaa asentoa. Hyvin meni, vaikka tuijotteli yhdessä kohtaa muualle. Hyvä liike. Nami palkaksi.

Estehyppy: Ensimmäisessä hypyssä Caro ajautui aivan liian vinoon ja yritti tulla esteen sivusta viereen. Otettiin uusiksi. Menin itse lähemmäs estettä ja otettiin liike uusiksi. Sen jälkeen ok. Nami palkaksi.

Loppuun otettiin vielä yhteinen paikkamakuu. Caro oli ollut rauhallinen (mutta sille ominaiseen tapaan katsellut ympäristöään). Ehkä n. 2,5 minuutin kohdalla vinkui. Palasin näkyville, kun lopetti vinkumisen ja  kävin palkkaamassa. Loppuajan seisoin näkyvillä. Yhteensä aikaa oli melkein viisi minuuttia.

Ihan hyvältä tämä vaikuttaa lauantain tokokoetta varten. Hiomista on, mutta ohjaajan jännityksen lieventämiseksi on pakko mennä kokeeseen. Muuten siirtäisin ja siirtäisin osallistumista... Hiukka jo jännittää, mutta Caro on tehnyt todella innokkaasti töitä, vaikka palkkaus on vähentynyt huomattavasti. Sitten kun palkkaa tulee, tulee sitä reilummin.