Kouluttajamme ei päässyt paikalla, mutta siitä huolimatta pidimme omatoimiset treenit. Otin kaikkia avoimen luokan liikkeitä.

Paikkamakuuta pariin otteeseen: ensimmäisen paikkamakuun teimme itsenäisesti, yritin kuikuilla välillä Caroa ja näytti, että makasi rauhallisesti. Toisen kerran aika oli reilu minuutti (emme ole vielä aikaisemmin tehneet niin pitkää paikkamakuuta piilossa). Ei ollut muita koiria, mutta Ansku katsoi Caron vieressä. Alussa Caro oli haistellut, johon Ansku oli reagoinut tömistämällä maata. Sen jälkeen oli ollut tarkkaavainen, vaihtanut lonkka-asentoon ja aivan ajan loppuvaiheilla piipannut pariin otteeseen. Tällä toistojen määrällä mielestäni ok suoritus.

Seuraaminen: otimme vain kerran pitemmän seuraamisen, Aivan älyttömän hyvää seuraamista siihen asti, kunnes tallasin Caron varpaalle. Teki mieli huutaa ääneen, että PA***.... Mutta jätin tekemättä. Seurautin vielä uudelleen pikkupätkän eikä onneksi väistänyt minua. Perusasennot tulivat oikeaan kohtaan, kääntymiset/täyskäännös olivat tiiviit ja juoksuosuus oli toimiva. Nyt alkoi olla Carolle ominaista seuraamista.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: muutaman kerran taas palauteltiin mieliin nopeaa maahanmenoa ja sen jälkeen pari toistoa. Hyvä maahanmeno ja rauhallinen odotus.

Luoksetulo: Jälleen aika lyhyellä matkalla. Ennakoi pysähtymistä ja sille on nyt tehtävä jotain. Stoppi on hyvä, mutta ennakointi hidastaa vauhtia. Pitää pikkuhiljaa pidentää matkaa ja tehdä läpijuoksuja vauhdin ylläpitämiseksi.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: tehtiin ainoastaan yksi kokonainen liike, pysähdys nopea eikä mitään tepastelua, kun palasin taakse. Onnistunut suoritus, joten en lähtenyt uusimaan.

Noutaminen: alkuun muutama pito ja sitten pari sivulle tuloa kapulan kanssa. Piteli aika huonosti, minkä vuoksi tein useamman toiston. Treenin loppupuolella kokeilin, miten itse liike sujuu häiriössä. Meni kohtuullisesti: nopeasti kapulan luokse, sivulle tulo ok, mutta luovutus vähän sitä sun tätä. Luovutuksen takia tein liikkeen uudelleen ja sitten onnistui sekin paremmin.

Kaukokäskyt: ei ongelmia, hyvät siirtymät eikä ennakointia.

Estehyppy: Aluksi pelkkää hyppyä ja istumista, palkka istumisesta. Sen jälkeen pari hyppyä sivulle. Lopuksi muutama kokonainen liike. Jostain syytä tuli pari kertaa sivulle esteen ohi. Otettiin liike uudestaan ja sitten tuo arpominen jäi pois. En tiedä, mistä johtui, joten pitää tarkkailla tekemistä seuraavan treenikerran yhteydessä. Istuminen on kyllä nopea ja hakee perusasennon hienosti.

Kokonaisuudessaan hyvä treeni. Otettiin välistä saalisleikkiä ja Caro jopa syttyi taistelemaan. Tätä vahvistetaan edelleen, josko sitten saataisiin vähän enemmän moottori hyrräämään. Tänään hyrräsi kyllä muutenkin, eli tekeminen oli innokasta.