Tänään treenattiin kontakteja. Niissä ei ole sen suurempia ongelmia, ainoastaan A:n ylösmenolla kontakti saattaisi mennä yli. Ajattelin, että otan naksun avuksi kontaktien hiomiseen. Virtaa löytyi eilisen jälkeenkin. Omat käskyt saisivat tulla himpun verran aikaisemmin, pitäisi antaa sillä tavalla koiralle enemmän tilaa.

Caron kanssa tokoiltiin hiukan ja otettiin paikkamakuu Vamoksen ja Väinön kanssa loppuun. Vamos nousi istumaan kesken kaiken ja Pirkko kielsi siitä. Kuulin sen ja menin katsomaan reagoiko Caro käskyyn. Ei mitään ongelmia, oli ollut ihan rauhallinen ja tuijottanut vain siihen suuntaan, mihin olin mennyt. Hyvähyvä! *tyytyväinen*

Vanin kanssa leikittiin lelulla ja otettiin pari maahanmenoa lelupalkalla. Maahanmenot nopeita. Lisäksi seuraamista namin avulla. Elina sattui paikalla ja huomautti siitä, että tuijotan koiraa. Nostin katseen ylös ja muutin liikkeen rivakammaksi. Heti parani liike. Perusasennot ok. Loppuun lyhyt paikkamakuu, on rauhallinen. Loppuun leikkiä ja ilokseni huomasin, että Vani tarjoaa lelua minulle eikä juokse sen kanssa karkuun. Mahtava juttu ja hyvä mieli!