Aluksi otettiin paikkamakuu, en tiedä, paljonko aika oli, mutta kävin palkkaamassa aina välillä. Ei vinkunut tai edes yrittänyt nousta istumaan (-> ohjaajalle jäi kammo sunnuntain paikkamakuun noususta *äsh*). Otin monta muutakin paikkamakuuta treenien aikana, aika ja matka vaihtelivat, kiertelin myös Caron ympärillä (lisäksi kouluttajakin kierteli Caroa). Tarkkaavaisena se makailee, mutta aika levollisen oloinen on. Pitää vaan harjoitella todella erilaisissa paikoissa ja vaihdella aikaa, on myös pikkuhiljaa pidennettävä kahdesta minuutista.

Sitten toin jälleen esille tämän meidän haisteluongelman seuraamisen aikana. Yhtenä puolena asiassa on todellakin se paineistuminen, mutta toisaalta Caro ei välillä edes yritä. Aloin kävellä ripeästi eteenpäin ja "vedin" Caron mukaani. Palkka tuli siitä, että Caro otti kontaktia, en minä. Jonkin aikaa "taisteltiin" tästä asiasta ja se sitten kontakti alkoi löytyä. Kielsin myös haistelusta ja pikkuhiljaa tuon päähän alkoi mennä se, että tänne ollaankin tultu tekemään töitä. Kouluttaja alleviivasi myös sitä, että minun on tehtävä selkeä ero sen välillä, milloin Caro on töissä ja milloin vapaalla. Nyt Caro luulee välillä olevansa vapaalla, vaikka pitäisikin olla töissä. Huhhuijaa, miten sokea taas olen ollut. Saatiin sitten muutamia todella hienoja seuraamisia, paikka oikea, perusasennot suorat. Muutin myös seuraamisen palkkaamistapaa, en antanut palkkaa suoraan suuhun, vaan lähdin peruuttamaan ja Caron piti "saalistaa" palkkansa". Tällä saatiin myös täpäkkyyttä peliin :)

Jätöt olivat tänään ok. Meinasi jälleen ennakoida seisomisessa sen perusasennon. Jankattiin sitä muutaman kerran ja sitten taas pylly pysyi ylhäällä. Maahanmenoja otin leikin ohella, pyrin nopeuttamaan niitä. Luoksetulo hyvä ja nopea, ok perusasento. Pidimme myös noutokapulaa suussa, kohtuullisen hyvin pysyi ja häntäkin saatiin heilumaan.