Kakkostuloshan sieltä Hankasalmelta sitten napsahti. Jotenkin arvasin, että kun olen pari kuukautta jännittänyt viimeisen ykkösen saamista ennen koularia, niin ei sitä sitten tulekaan. Ja niinhän siinä kävi, ohjaaja oli ihan paiseessa ja Caro aisti sen. Yhteensä saatiin 145 p. Tässä vielä tarkemmat analyysit kustakin osa-alueesta:

1. Luoksepäästävyys (10x1): Caro pysyi istuallaan ja antoi katsoa hampaat kunnolla. Ei perääntynyt taikka noussut seisomaan. Tosi luottavainen luoksepäästävyys.

2. Paikalla makaaminen (6x3): Noin 1,5 minuutin kohdalla Caro piippasi pari kertaa ja nousi äkkiä istumaan. Hetken aikaa ajattelin, että nyt se lähtee liikkeelle. Mutta nopeasti rauhoittui taas olemaan paikallaan. Mikälie naksahdus päästä kuulunut ;) Ei muuten mennyt ensimmäisellä maahan ja jouduin antamaan uuden käskyn. Tuomari vaan totesi, että tänään numero kakkosen koira ajatteli, että mamma on aivan liian kaukana ja aika on aivan liian pitkä. Ja ihan oikeassa hän olikin!!!

3. Seuraaminen kytkettynä (7x2): Caro haisteli, jätätti, kontakti ihan totaalisesti hukassa. Samaan tapaan kuin parin viikon takaisessa möllitokossa. Loppua kohden paransi.

4. Seuraaminen taluttimetta (8x4): Tässä alkoi pikkuhiljaa löytyä tekemisen meininkiä. Yhtä perusasentoa ei tehnyt lainkaan, vaan jouduin käskemään sivulle.

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä (0x2): Jäi seisomaan eikä mennyt toisellakaan käskyllä maahan. Tässä vaiheessa ohjaaja heitti hyvästit ykköstulokselle ja se alkoi näkyä tuloksissa.

6. Luoksetulo (8x3): Tuli hitaasti ja katseli kehänauhan vieressä "riehunutta" lasta. Otti lapsesta häiriötä ja sen vuoksi hidasteli. Jäi myös haistelemaan perusasentoon tultaessa ja annoin lisäkäskyn.

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä (9x2): En muista, mistä tippui yksi piste. Ei ennakoinut perusasentoa (mitä ollaan viime aikoina harjoiteltu hirveästi). Hyvä liike.

8. Estehyppy (10x2): Jee, jee! Vähän topakampi olisi ehkä pysähdys saanut olla, mutta muuten kaikki palaset kohdallaan.

9. Kokonaisvaikutus (9x1): Olin varma, että saadaan todella huonot pisteet seuraamisen haistelun ym. takia. Mutta tuomari tykkäsi Caron tavasta tehdä töitä (silloin kun se tekee). Käskytän kuulemma miellyttävästi ja muutenkin yhteistyö on hyvää. Tarvitaan kuulemma vielä aikaa, aikaa ja aikaa. Lähinnä tässä viitataan häiriöherkkyyteen. Ja ohjaaja jännittää kuulemma ihan hirrrveästi!

Näin jälkikäteen ajatellen oli ihan hyvä, ettei saatu vielä sitä viimeistä ykköstä. Meillä on nyt aikaa hioa ennen kaikkea sitä varmuutta ja motivointia. Allekirjoittaneen pitäisi kyllä tehdä jännitykselle jotain, sillä heti kun lakkasin jännittämästä (ei sitä ykköstä enää voi tulla) niin sen jälkeen alkoi rapsua hyviä pisteitä. Mitähän tälle nyt keksisi?! Caro kun ottaa niin paljon häiriötä minun jännityksestä. Vitsi, loputtomassa suossa ollaan ;)