Caron kanssa agilitytreeneissä pitkästä aikaa ja kovin oli mieluista tekeminen. Harjoitus oli aika lailla pitkää vauhtisuoraa, jossa oli pari vaikeampaa kohtaa: takaaleikkaus putkelle ja kepeille vienti. Takaaleikkaus ei jostain syystä meinannut toimia ja Caro jäi jalkoihin pyörimään. Muuten irtosi kyllä hyvin ja varsinkin pussi-aita-suora putki-aita -yhdistelmä laittoi ohjaajankin juoksemaan ihan täysillä :) Kepeillä taas pari outoa poistuloa, kai se luottamuspula vaivaa edelleen. Ennen rataa teki tosi hienoja yksittäisiä keppejä, joten ehkä oma liike / käskytys muuttuu radan keskellä ja se hämmentää koiraa. Pitäisi ottaa videokuvaa keppien suorituksesta, että näkisi itse, mitä oikein tulee hölmöiltyä. Puomilla ja keinulla ei ollut tänään mitään ongelmia, vauhti oli nopea ja kontaktit tuli otettua huolella. Mukava treeni tauon jälkeen!

Olen tehnyt tosiaan päätöksen siitä, etten lähde harjoittelemaan Vanin kanssa agilityä kovinkaan intensiivisesti vielä vähään aikaan. Vani oli mukana Caron treeneissä ja harjoiteltiin A:n ylösmenokontaktia. Herkkupala oli kontaktialueella niin, että Vanin takajalat jäivät maahan ja etutassut koskettivat kontaktia. Jätin harjoittelun muutamaan onnistuneeseen toistoon.

Otettiin samalla muutama tokokuva. Kuvanlaatu on aika heikonlaista, mutta toisessa Caro seuraa hyvällä kontaktilla ja Vani näyttää mallia eteenistumisesta.

349374.jpg349375.jpg