Remmi-porukan kesken järjestettiin pienimuotoinen möllitoko. Ohessa eri osa-alueista saadut pisteet ja suluissa ohjaajan kommentit.

1. Luoksepäästävyys: 8 x1 (Caro hyppäsi tuomaria vasten, aikaisemmin pisteitä on lähtenyt peruuttamisesta, joten tällainen hyppiminen on Carolta tosi outoa.)
2. Paikalla makaaminen: 10 x3 (Vähän pää kääntyili, mutta tuomarin mukaan paikkamakuu oli kuitenkin rauhallinen. Kyseessä vieras paikka ja vieressä vilkas autotie, joten ei mikään ihme, että vähän pää kääntyili. Ei kuulunut vinkumista.)
3. Seuraaminen kytkettynä: 6 x2 (Haistelua, jätättämistä, lisäkäskyjä jnejne...)
4. Seuraaminen taluttimetta: 5 x 4 (Sama linja jatkui kuin edellisessä, ei mitään vilkahdustakaan kontaktista.)
5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9 x2 (Piste tippui siitä, ettei ohjaaja luottanut koiran maahanmenoon vaan kääntyi vielä perään katsomaan. En kylläkään nähnyt menikö maahan, pitäisi luottaa hiukka enemmän.)
6. Luoksetulo: 10 x3
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 7 x2 (Joopa joo, ohjaaja unohti käskyn ja sen vuoksi siihen tuli sellaista "seiii, eiku odota". Meinasin siis käskyttää Vanin käskyillä. Seisahtuminen oli kuitenkin nopea heti, kun käsky kuului. Ohjaajan sekoilu pudotti pisteitä. Ennakoi myös perusasennon.)
8. Estehyppy: 9 x2 (Ennakoi perusasennon, liikutti myös hiukan etujalkojaan.)
9. Kokonaisvaikutus: 9 x1 (Caro paransi jälleen suoritusta loppua kohden ja se vaikutti kokonaisuuteen. Iloista tekemistä silloin kun tekee.)

yht-. 159p. ja II-palkinto.

Seuraaminen oli kyllä luvattoman huonoa, ei mitään yrityksen kaltaistakaan. Tähän pitää kiinnittää nyt todella paljon huomiota. Myös perusasentojen ennakointi huolestuttaa. Lisäksi ohjaajan pitää kiinnittää kunnolla huomiota omaan tekemiseensä, ei tuollainen sekoilu nyt vetele *moittii itseään* Mad Mutta oli tosi hyvä katsoa tämän hetkinen "kisakunto", sillä Hankasalmen tokokoe on jo kahden viikon päästä. Nyt pitää saada tuo seuraaminen kuntoon ja varsinkin haistelulle on tehtävä iso stoppi. Haastetta siis riittää!!!